Çerez Örnek
canlı destek

2022-2023 Bahar Yarıyılı İçin Önceki Öğrenmenin Tanınması İle İlgili Takvim

Değerli Öğrencilerimiz,

"Ege Üniversitesi Önceki Öğrenmenin Tanınması Yönergesi" oidb.ege.edu.tr internet adresimizde yayımlanmıştır. Ayrıca https://oidb.ege.edu.tr/files/oidb/icerik/euoncekiogrenmenintaninmasionergesi.pdf linkinden söz konusu yönergeye ulaşılabilmektedir. 

Bu yönergenin amacı, öğrencilerin bir yükseköğretim kurumunun örgün eğitimi dışında edindikleri kazanımların tanınması, kredilendirilmesi ve intibakı için uyulması gereken esasları belirlemektir. 

Yönergede belirlenen koşulları sağlamış olan öğrencilerimiz için başvuru tarihleri ekte bulunmaktadır. İlgili yönetmeliğin Madde 5 (2)bendi gereği "Geç başvuru ve postadaki gecikmeler kabul edilmez. Fotokopi, faks, onaysız belge ve eksik belge olması durumlarında başvuru işleme alınmaz olup, tarihlerin dışında yapılan başvuruların kabul edilmeyecektir" denildiğinden başvuru evraklarının orijinal ve ıslak imzalı olarak Öğrenci İşleri Bürosuna başvuru tarihlerinde teslim edilmesi gerekmektedir.


Sağlıklı günler dileklerimizle


Not: ÖNEMLİ !!

BAŞVURU TARİHLERİ: 16-20 OCAK 2023
DEĞERLENDİRME TARİHLERİ : 25- 26- 27 OCAK 2023

https://oidb.ege.edu.tr/files/oidb/icerik/euoncekiogrenmenintaninmasionergesi.pdf adresinden lütfen yönergeyi okuyun. Konuyla ilgili sorularınızın cevaplarını ve başvuru koşulları hakkında gerekli bilgiler yönetmelikte mevcuttur.


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ